Referenties

Frans Wever

Ik wil u graag complimenteren, ik heb zojuist mijn bij u aan geschafte NUC pc geïnstalleerd. In één woord grandioos!

Nathalie uit Hoofddorp

Van het grootste item op je bureau, naar het kleinste item op je bureau. Snel geleverd en even zo snel geïnstalleerd!

Sonja Ceulemans

Super leuk, Super goed, Super snel werken, super service en snel geleverd. Wat heeft iemand nog meer nodig om comfortabel te werken. NUC = echt een aanrader!

Sleutel service Hilversum

Nette service en snel antwoord op je vragen.

Martin Huisman

Uitstekende after-sales service! (Ik was mijn wachtwoord vergeten)

Kennie uit Breda

Geen grote desktop meer voor mij! Deze heeft alles wat ik nodig heb. Desktop was aan vervanging toe (Windows7) en mensen, wat een verschil, klein, stil en doet en heeft alles wat ik nodig. Top service van Kooiker op de levering en ook op de nalevering van de recovery stick, die er in eerste instantie niet bij zat.

Pieter Kersten

Ik ben bijzonder tevreden over de aanschaf van mijn Intel NUC PC 809U. Arriveerde bijzonder snel. Was snel en simpel te installeren. Werkte gelijk goed. De prijs viel mee, en ik heb een flink stuk extra ruimte op mijn bureau.

Loodgieter Sales

Bijzonder goede ervaringen met Kooiker automatisering. Reageren altijd snel, leveren goede producten tegen een scherpe prijs en doen net dat extra stapje als er een probleem is.

Nico Juist

Op zoek naar een computer met veel aansluitmogelijkheden waaronder UTP en toch geen grote kast, kwam ik deze NUC tegen. Werkt super, prima aankoop, aanrader.

Ronald Nootenboom uit Ettenleur

Super! Snel geleverd door Kooiker Automatisering, Prima PC is supersnel, was binnen één uur geïnstalleerd en volledig on-line inclusief Office 365, One-drive en e-mail. Het scheelt veel plek en heeft alle opties.


Manno Koenders

Prima en snelle service! Geen reden om ergens anders een NUC te bestellen.


Hans

Ik was op zoek naar een kleine computer voor hoofdzakelijk internet, e-mail, video’s en foto’s bekijken, niet voor gamen of zware videobewerking etc. De Intel Pentium J5005 – Quad Core voldoet daar uitstekend aan. Hij is snel, doodstil en zo klein dat je hem overal kwijt kan. De SSD van 240 GB is voor mij meer dan genoeg. Alles werkt tot nog toe perfect!


Uw referentie hier?

We zijn erg benieuwd naar u ervaring met onze service, zodat we deze verder kunnen verbeteren. Zou u misschien een referentie achter willen laten op onze referentie pagina? Hiermee geeft u andere klanten een goed inzicht in de kwaliteit en service van de Intel NUC PC.

Referentie sturen